Gulvafslibning i Odense

 

 

Bjørns Overfladebehandling har specialiseret sig i støvfri gulvafslibning, til glæde for erhvervs kunder som behøver gulvafslibning i Odense. Vi har haft stor fremgang i de sidste 5 år, i Odense. Primært drevet af tilkendegivelser fra tidligere kunder, som har anbefalet os i forbindelse tidligere opgaver, vi har udført i forbindelse med gulvafslibning i Odense og omegn. Afslibning og afhøvling af trægulve i Odense, har altid haft ry for at støve utroligt meget, når der er blevet udført gulvafslibning i Odense. Vi har konstant igennem 10 år arbejdet på at minimere støvet i forbindelse med de forskellige processer, samt investeringer af det nyeste udstyr inden for gulvafslibning til glæde for kunder, med behov for gulvafslibning, i Odense.

 

 

Gulvafslibning af trægulve i Odense

 

 

Vi har i forbindelse med gulvafslibning af trægulve i Odense, specialiseret os at udfører støvfri gulvafslibning til erhvervs kunder i Odense. Det være sig trægulve i idrætshaller, trægulve på skoler, kontorer som skal have frisket deres træ gulve, eller blot større villaer som har behov for at få genoplivet deres gamle trægulv. Hvad der er kendetegnet for os, er at vi stræber for at være bedst. Mange kæmper om prisen på overfladebehandling af trægulve, vi fokusere på det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris. Gulvafslibning af trægulve i Odense har ændret sig meget. I vores bestræbelser på at udføre støvfri gulvafslibning, har vi været nød til at ændre på næsten alle processer i forbindelse med gulvafslibning af trægulve. I vores bestræbelser på at blive de førende, inden for støvfri gulvafslibning valgte vi målrettet at investere løbende i den nye teknologi. Dels da der ikke var de ultimative løsninger på det tidspunkt, men ligeså meget for at sprede de investeringer, som havde med afslibning og afhøvling at gøre over nogle år. Ved denne manøvre lykkedes det os faktisk at, undgå at skulle justere priserne. Men mindst lige så vigtigt var beslutningen, at sætte de menneskelige resurser til rådighed, for at lave de forbedringer som har været nødvendigt. Til gavn for kunderne, som får udført gulvafslibning af trægulve i Odense. Vi har også selv vundet ved det. I dag er det arbejdsmiljø som vi arbejder i forbedret markant. Den fine støv som ikke unormalt kan være i luften over det hele selv i tilstødende lokaler i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulve, er langt om længe ovre.

 

 

Priser på gulvafslibning Odense

 

 

Vi har formået at holde vore priser på gulvafslibning Odense, meget stabile igennem de sidste 10 år. Det på trods af at der er sket store forbedringer på miljø siden i forbindelse med gulvafslibning Odense, samt vores investeringer i fremtiden. De forskellige overfladebehandlinger er primært blevet vandbaserede. I takt med at kvaliteten på de vandbaserede produkter er forbedret markant er det blevet endnu et hak op for kvaliteten, uden påvirkninger af prisen på gulvafslibning Odense. Solvente produkter som førhen gav kunden hovedpine, efter et besøg. De var også meget usunde at arbejde med, er heldigvis ude af værktøjskassen. Hos Bjørns Overfladebehandling bruger vi kun professionelle produkter i forbindelse med udførelse af gulvafslibning. Et professionelt produkt contra et discount produkt som specielt bliver brugt af gør det selv folket eller den billige gulvafslibning, kan have en forskel i holdbarhed, på op til 2-3 gange længere. Indberegner man så den hårde behandling som dit trægulv bliver udsat, hver gange man skal udføre en afhøvling af trægulvet, risikerer du inden for nær fremtid at skulle skifte dit trægulv ud helt unødvendigt. Det er ikke unormalt at man i forbindelse med afhøvling, afhøvler op til 4 mm af overfladen på dit trægulv i forbindelse med gulvafslibning i Odense. Derfor det vigtigt at man ikke høvler mere af gulvet end højst nødvendigt samt undgår hyppig vedligehold. Det kræver stor erfaring at udføre afhøvling af dit trægulv, da for lidt træ som bliver afhøvlet, vil give en ujævn overflade af dit trægulv og et meget dårligt resultat. Lejet maskiner er i de fleste tilfælde skyld i, at gør det selv folket ikke lykkedes med at udføre gulvafslibning i Odense. Dette skyldes oftest skæve valse, eller med andre ord mangel på vedligehold af det lejede udstyr. Vi har i forbindelse med vores priser på gulvafslibning Odense den bedste pris til det bedste produkt på markedet.

 

Du kan finde vore priser på gulvafslibning Odense her

 

Bjørns Overfladebehandling har kun danske håndværkere ansat. Alt kommunikation sker via Chefen selv. Derved undgår man evt. kommunikations problemer i forbindelse gulvafslibningen.

 

Skulle du have lyst til at lære noget mere om gulvafslibning kan du kigge rundt på siden. Har du spørgsmål, eller vil i kontakt med os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen. Eller benytte vores e-mail / kontaktformular

 

Mvh Bjørns Overfladebehandling

 

 

Kontakt Bjørns Overfladebehandling

 

 

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input