Gulvafslibning i Esbjerg

 

Vi har hos Bjørns Overfladebehandling specialiseret os i støvfri gulvafslibning. Vi udfører det primært for virksomheder, som skal have udført gulvafslibning i Esbjerg. Ved afslibning eller afhøvling er det ikke unormalt, at det er forbundet med meget støv. Vi har i forbindelsen med at vi indførte støvfri gulvafslibning, haft en stor fremgang af efterspørgsel. Da vore kunder har nydt godt af vore kompetencer, i forbindelse med støvfri gulvafslibning i Esbjerg før. Er de fleste kunder fremadrettet, nogen som vi har fået via anbefalinger fra tidligere kunder, vi har udført gulvafslibning Esbjerg for. Dette er vi naturligvis meget stolte af, og betragter det som et stort skulderklap.

 

Afslibning og Afhøvling i Esbjerg

 

Vi har arbejdet hårdt for at forbedre miljøet, i forbindelse med afslibning og afhøvling i Esbjerg. Vi lavede en undersøgelse for ca. 10 år siden, som omhandlede hvilke forhåbninger der var til gulvafslibning i fremtiden. Næsten 80 procent svarede, at der skulle arbejdes med at gøre generne af støv markant mindre. Gulvafslibning har altid haft et dårligt ry i forhold til støv, i forbindelse med afslibning og afhøvling i Esbjerg. Vi har brugt store resurser både økonomisk samt resursemæssigt i de sidste 10 år. Det er ikke muligt at indføre over en dag. Vi har været nød til at ændre hele processen i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulve i Esbjerg og omegn. Samtidig har vi investeret løbende igennem de sidste 10 år i de nyeste teknologier. Den langsigtede plan med løbende investeringer fordelt over mange år har gjort, at vi har kunnet indføre støvfrigulvafslibning, uden det har berørt prisen i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulve i Esbjerg.

 

Priser gulvafslibning i Esbjerg

 

Forhold i forbindelse med priser gulvafslibning i Esbjerg. Priserne i forbindelse med gulvafslibning i Esbjerg har ikke ændret sig meget igennem de sidste 10 år. Tværtimod har man faktisk fået meget mere for pengene når man sammenligner priserne gulvafslibning Esbjerg. Miljø rigtige produkter har i den grad vundet ind, i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulve i Esbjerg. Overfladeprodukterne er generelt blevet vandbaseret, hvilket har været en lettelse for os som arbejder med det. Samt ikke mindst indeklimaet efterfølgende, når vi er færdige med lokalerne er det helt nye standarder de bliver afleveret i. Man har ikke engang gener af støvet mere hvis man lader sit trægulv blive behandlet af os. De nye vandbaserede produkter er efterhånden, fuldt ud lige så gode modstandsdygtige samt slidstærke som de solvent baserede overfladeprodukter var før hen. Samtlige produkter brugt af Bjørns Overfladebehandling er professionelle produkter. Forskellen imellem at bruge professionelle, contra discount produkter som gør det selv folket typisk bruger er ikke unormalt 2-3 gange længere holdbarhed. Samtidig forlænger man sit trægulvs markant da der er grænser for hvor mange gange man kan afhøvle sit trægulv. Der findes i øjeblikket helt urealistiske priser på markedet i forbindelse med gulvafslibning i Esbjerg. Man skal blot huske på at man får hvad man betaler for. Hos Bjørns Overfladebehandling har vi kun danske håndværkere ansat. Når du kontakter Bjørns Overfladebehandling er det altid mester selv som du får kontakt med. Vi levere det bedst mulige resultat hver gang, i forbindelse med gulvafslibning i Esbjerg. Se priser gulvafslibning i Esbjerg her

 

Håber hjemesiden giver dig de info du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål, eller hvis du vil i kontakt med os.

 

Mvh Bjørns Overfladebehandlingg

 

Kontakt Bjørns Overfladebehandling

 

 

 

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input